There was an error in this gadget

Thursday, 15 December 2011

LoVe iS cInTa !


awak masih ingat agy tak waktu tuh ? alahai waktu yang awak hold hand sye tuh ? haa , ingat pown ! hehe , tulah hari terakhir sye pegang tngan awak wktu tuh . sejak tuh sye tak dpat lagi rse indah nyer cinta ! semenjak sye kenal awak . barulah sye fham apa maksud cinta ! sye cintakan awak sangat2 , tpy awak tak pernah nmpak seikhlas mna sye cintakan awk . awak tak pernah hargai tuh semua ! mungkin ini takdir tuhan kau ? xper laa wak , dah suratan takdir . nak buad mcam mana kan ! tak de rezeki kita berdua . insyallah kalau tuhan nak kita bersama kembali seperti dulu . mungkin kita kembali eh ! :) sye still syg awk ! walaupun sye nmpak awk dah bhagia dengan someone tuh ? sye hnya mampu tersenyum dari jauh ! sbab sye tau , orng tuh larr yang akan menentukan hidup awak . insyallah awk bhagia bersama dengan dier . saya jugak akan mendoakan nyer tau ! bye awk , assalammualaikum !

No comments:

Post a Comment